وکیل ارث در کرج و وکیل ارث در تهران در گروه حقوقی هیواد با داشتن وکلای حرفهای پاسخگوی شما میباشد. شما عزیزان میتوانید برای مشاوره و تعیین وقت با ما در تماس باشید. در خدمت شما هستیم.
یک وکیل ارث خوب دارای مجوز دولتی است که به نمایندگان شخصی و وارثان املاک کمک کند تا دارایی یک شخص متوفی را اداره کنند.
۰۹۱۲۱۳۲۱۰۲۳ || ۰۹۱۲۲۴۴۲۴۸۸ || ۰۹۱۲۵۶۷۱۶۸۳
بهترین وکیل ارث در تهران و بهترین وکیل ارث در کرج با سلیقه خاصی در تیم حرفهای هیواد چینش شدهاند تا در مسائل حقوقی ارث در خدمت شما عزیزان باشند.
وکیل ارث در کرج
ارث چیست؟ ارث در تعریف عامه در واقع ارث مالی است. که بعد از فوت هر شخص به بازماندگان و وراث او تعلق میگیرد.
یعنی در واقع وقتی فردی فوت میکند. به صورت قهری و غیر ارادی رابطه متوفی با اموالش قطع شده و اموال وی به ورثه تعلق میگیرد.
تعریف حقوقی ارث چیست؟ در واقع تعریف حقوقی ارث نیز همین بوده که عبارت است از انتقال قهری داراییها و حقوق متوفی به ورثه بر اساس مقررات قانونی.
به گفته ی یک وکیل ارث در کرج شخص میتواند در صورت وجود وصیت نامه معتبر اموالی را به ارث ببرد.
در صورت عدم وجود وصیت نامه یا وصیت نامه باطل در موارد اخیر قانون جانشینی بیوصیت قابل اجرا خواهد بود.
از نظر قانون، دارایی یک شخص به اعضای خاصی از خانواده واگذار میشود، که همیشه آن چیزی نیست که شخص میخواهد.
در نتیجه وجود وصیت نامه موثر است تا آزادی انتخاب در به ارث رسیدن اموال فرد وجود داشته باشد.
همچنین ارث برای افراد زیر سن قانونی یک امانت وصیتی است که تا سن قانونی به قیم فرد میرسد.
در نگاه اول، وصیت اقلام به یک وارث کار ساده به نظر می رسد. این ساده است که چه کسی چه چیزی را دریافت می کند، درست است؟ اما این امکان وجود دارد که وارث معرفی شده از ارث محروم شود.
پس از فوت متوفی شیوه تقسیم ارث او همواره از اصلیترین مسائل در خانوادهها بوده است. که با آگاهی نسبت به آنها از طریق گروه وکلای پایه یک دادگستری هیواد به عنوان وکیل ارث در تهران یا وکیل ارث در کرج بسیاری از مشکلات در خانوادهها حل خواهد شد.
وکیل ارث در تهران
در انتخاب یک وکیل ارث در تهران، مهم است که به دنبال یک حرفهای با تجربه در حوزه حقوق ارثی باشید.
میتوانید با مراجعه به سازمانهای وکلا یا اتحادیههای وکلای مربوط به کشور خود، وکیلی با تخصص در حوزه حقوق ارثی را پیدا کنید.
همچنین، میتوانید از مراجع و منابع حقوقی موثق استفاده کنید تا به وکیل مناسبی برای نیازهای خود برسید.
وکیل ارث در تهران در خصوص دعاوی ملکی و میراث چه وظایفی دارد؟
نقش یک وکیل ارث در تهران حل و فصل یک دارایی اغلب به این بستگی دارد که آیا شخص متوفی آخرین وصیت و وصیتی را برای تصاحب دارایی های خود به جا گذاشته است یا خیر.
اگر متوفی وصیتی داشته باشد، یک وکیل انتصابی ممکن است به نماینده شخصی در جمع آوری و توزیع دارایی کمک کند. در صورت عدم وجود وصیت، وکیل می تواند به وراث کمک کند تا برای دریافت وراثت خود اقدام کنند.
با این حال، برای املاکی که در مورد اعتبار وصیت نامه یا سایر دعاوی ممکن است اختلاف نظر وجود داشته باشد، ضروری است که با یک وکیل متخصص در دعاوی وثیقه کار کنید.
اولین مرحله برای مطالبه سهم الارث
اولین قدم جهت مطالبه سهم الارث بعد از فوت هر شخص دریافت گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف میباشد. که بدین وسیله وراث متوفی و میزان سهم ایشان تعیین میگردد. مطابق ماده 861 قانون مدنی موجب ارث دو امر است: نسب و سبب.
اینجا در هیواد مجموعهای از بهترین وکلای ارث را گرد هم آوردیم. با تماس با هیواد بهترین وکیل ارث در تهران و بهترین وکیل ارث در کرج به شما مشاوره رایگان خواهند داد.
مطالعه بیشتر : وکیل انحصار وراثت
نقش و اهمیت وکیل ارث در مسائل ارثی
ارث و رابطه خونی با متوفی
افرادی که رابطه خونی با متوفی داشته خویشان او محسوب شده و از طریق نسب ارث میبرند. ارث بردن به واسطه ازدواج با متوفی قانونی است و جز وراث متوفی محسوب میشود.
البته نکته قابل توجه این است که در ازدواج موقت زن و مرد از یکدیگر ارث نمیبرند. بنابراین وراث چه نسبی و چه سببی در صورتی میتوانند ارث ببرند.
که اولاً مالی از متوفی بر جا مانده باشد و ثانیاً وراث در زمان فوت متوفی زنده باشند. که البته جنین هم در صورت زنده متولد شدن از مورث خود ارث میبرد.
هر کس عمداً یا از روی سهل انگاری مسؤول فوت شخصی شناخته شود از ارث بردن از آن شخص محروم می شود.
اگر با وکیل ارث در کرج خوب در ارتباط باشید دیگر نیازی نیست خودتان را مستقیما وارد مشاجره خانوادگی بر سر ارث کنید.
جمعی از بهترین وکیل ارث در تهران و بهترین وکیل ارث در کرج در مجموعه تخصصی هیواد در خدمت شما هستیم.
اهمیت داشتن وکیل ارث در تهران
موضوع ارث مبحثی خیلی تخصصی در بحث وکالت ارث است. پس سپردن امور مربوط به ارث به وکیل ارث در تهران از اهمیت زیادی برخوردار است.
به طوریکه شما میتوانید از رسیدن خود به آن چه که حقتان است. اطمینان خاطر داشته باشید. و در هر مرحله از رسیدگی پرونده ارث در صورتی که ورثه با مشکلی مواجه شدند.
وکیل متخصص ارث میتواند با تبحری که دارد با ارائه مدارک قابل دفاع مورد نیاز ورثه را به نتیجه مطلوبشان برساند.
۱-مشاوره حقوقی ارث
به طور مثال در صورتی که پرونده حقوقی شخص شما و یا شرایط وراث به طوری است که حکم قانون برای آن به اندازه کافی نیست. وجود وکیل ارث در تهران لازم است.
مشکلات پیش آمده و مسائل حقوقی در این موارد به راحتی قابل حل از طریق یک شخص عادی نیستند و حضور یک فرد متخصص در ارث نیاز است. حتی در صورتی که شرایط کاملا عادی و طبیعی باشد.
انجام یک مشاوره حقوقی توسط گروه حقوقی هیواد در زمینه وکیل ارث در کرج و وکیل ارث در تهران به خوبی میتواند. آگاهی جامعی از وضعیت و شرایط شما را بدهد. این اگاهی ها در زمان اجرایی شدن حکم موجب میشود که شما هوشیارانه تر عمل کنید.
۲-پیگیری مشکلات ارث
گاهی انحصار وارثت و مشخص کردن سهم الارث به سادگی و بی مشکل صورت نخواهد گرفت و توافق نداشتن در تقسیم ارث خودش یک موضوع گسترده است.
اینجاست که وکیل ارث در کرج به نمایندگی از شما اقدام به پیگیری این مسائل مینماید. و تمامی موارد را به بهترین صورت ممکن برای شما تنطیم میکند. همینطور در شرایطی که نیاز به تنظیم شکایات است ، وکیل ارث در تهران شما به بهترین نحو تنظیم میکند.
هنگامی که وکیل متخصص ارث به نمایندگی از شما ارثیه را برسی مینماید ، به علت اطلاع کامل از قوانین و داشتن اطلاعات ، مشکلات به طور کاملا دقیق و بهتری پیگیری میشود.که موجب میشود هیچ حقی از هیچ فردی ضایع نشود.
۳-تنظیم وصیت نامه توسط وکیل ارث
برای تنظیم وصیت نامه انحصار وراثت نیاز به وجود اطلاعات کامل بر قوانین ارثی است. در مشاوره حقوقی با وکیل ارث در کرج، به خوبی میتوانید تمامی اطلاعات لازم را کسب نمایید.
با رعایت همه جنبههای قانونی یک وصیت نامه درست تنظیم نمایید. در صورت تمایل وکیل ارث شما میتواند این وصیت نامه را تنظیم کنید.
۴-کاهش مالیات بر ارث
یکی از پر اهمیتترین مالیاتهایی که طبق قانون ایران دریافت میشود، مالیات بر ارث است.
گاهی این مالیات نادرست و ناعادلانه تعیین می شود. و نیاز به پگیری قانون دارد. یکی از مهم ترین مواردی که برای آن میشود به متخصص حقوقی مراجعه کرد .گروه حقوقی هیواد در خدمت شماست.
بسیاری از وکلای مشروط ارث در تهران وکیل دادگستری هستند. به این معنی که آنها بیشتر وقت خود را صرف تهیه پیش نویس و اجرای اسناد حقوقی میکنند.
بهترین وکیل ارث
ارث در حقوق به معنای انتقال قهری تمامی اموال و داراییهای شخصی که فوت کرده است به ورثه خودش است. بهترین وکیل ارث و با تجربهترین وکلا در هیواد برای همراهی و کمک به شما گرد هم آمدند.
ارث میتواند در دو صورت مادی و معنوی باشد، هر چند در این روزها بیشتر صورت مادی آن در ذهنها تداعی میشود. منظور از وجه معنوی ارث حقوق غیر مالی مانند حق انتقال و غیر ذلک است.
البته که در خیلی از موارد، شخص فوت شده قبل از مرگ خود راه تقسیم ارث و سهم الارث هر یک از ورثه را مشخص کرده است. اما مواردی هم وجود دارد که ورثه متوفی، بر سر تقسیم میراث و تعیین وراث به اختلاف برسند. در این صورت آنها میتوانند از بهترین وکیل ارث در کرج کمک بگیرند.
نحوه تقسیم ارث میان وراث به لحاظ طبقات ارث از مهمترین مسائل در میان خانوادهها میباشد. که میزان سهم ارث به موجب سبب به شرح ذیل بیان میگردد.
- 1. سهم ارث زوجه: اگر متوفی فرزند داشته باشد. یک هشتم از ترکه سهم زوجه است. و در صورتی که متوفی فرزندی نداشته باشد سهم وی یک چهارم میشود.
- 2. سهم ارث زوج: اگر متوفی فرزند داشته باشد یک چهارم و در صورتی که فرزند نداشته باشد. زوج یک دوم از ترک متوفی سهم میبرد.
نکته مهم دیگر این است که هر شخص تا زمانی که زنده است میتواند هرگونه دخل و تصرف در اموال خود انجام دهد. مثلاً کل اموال و دارایی را به نام یکی از فرزندان منتقل نماید. ولی نمیتواند به موجب وصیت این کار را انجام دهد و به اصطلاح دیگر ورثه را از ارث محروم نماید. به موجب قانون فقط نسبت به یک سوم اموال میتواند وصیت کند و مابقی بصورت قهری به وراث انتقال داده میشود.
- مطالعه بیشتر : وکیل سرقفلی
وکیل ارثیه
نهایتاً متذکر میگردد در صورتی که یک یا چند نفر از ورثه به تقسیم ترکه راضی نباشند. و یا توافقی در خصوص میزان سهم وراث نداشته باشند هرکدام از ایشان میتواند از دادگاه تقسیم ترکه را درخواست نماید.
و به ظرفیت سایر ورثه طرح دعوی نماید دادگاه همه ورثه را دعوت کرده. و به موضوع رسیدگی میکند. بدین صورت که اگر مال به جا مانده از متوفی قابل تقسیم باشد.
یک وکیل ارثیه خوب شما را به راحتی در این زمینه هدایت میکند و حق قانونی شما را برمیگرداند. سهم هر یک از ورثه را تعیین میکند و در صورتی که ما ترک خانه یا اتومبیل باشد. که نتوان سهم هریک از ورثه را جداگانه به وی داده، دادگاه آن مال را به مزایده گذاشته و پس از فروش سهم هر یک از ورثه را به آنها پرداخت میکنند.
مطالعه بیشتر : وکیل ملکی
طبقات ارث
افراد با توجه به نسبتی که به متوفی دارند. در طبقات مختلف از ارث بهرهمند میشوند:
- اولین طبقه: والدین و فرزندان.
- دومین طبقه: اجداد، خواهر، برادر و فرزندان آنها.
- سومین طبقه: عمه و عمو و خاله و دایی و فرزندان آنها.
به عبارت بهتر اگر متوفی فرزند و پدر و مادر داشته باشد. دیگر نوبت به طبقه دوم نرسیده و خواهر و برادر و اجداد ارث نمیبرند و یا اگر وراث متوفی، برادر و خواهر باشند دیگر فرزندان آنها و همچنین طبقه سوم از وی ارث نمیبرند.
مطالعه بیشتر : وکیل کلاهبرداری
وکلای پایه یک دادگستری هیواد به عنوان وکیل ارث در تهران و یا وکیل ارث در کرج بهترین راهنمای شما تعیین وراث و میزان سهم الارث ایشان خواهد بود.
محدودیت ارث چیست؟
در شرایطی که فردی بدون وصیت می میرد، محدودیتی در مورد اینکه چه زمانی می توان برای تعیین وراث متوفی و تقسیم اموال شروع به رسیدگی کرد، وجود ندارد. در صورت وجود وصیت، عموماً شخص ذینفع باید ظرف چهار سال پس از فوت متوفی، وصیت نامه ای را برای توقیف ارائه کند.
وکیل متخصص ارثیه
افرادی که به وکیل متخصص ارث مراجعه مینمایند، سوالات متفاوتی از او میپرسند.
این مدل سوالات معمولا به موضوعاتی مثل میزان سهم الارث، چگونگی تقسیم و غیر ذلک مربوط میشود. در این قسمت مقاله تعدادی از سوالات پرتکرار مربوط به ارث و انحصار وراثت پرداخته و پاسخ آنها را به اطلاع شما میرسانیم.
آیا شخصی قادر خواهد بود که یکی از وراث را از ارث خود محروم نماید؟
پاسخ این است که خیر. زیرا اشخاص تنها میتوانند در مورد یک سوم از اموال خود وصیت کنند. به همین خاطر امکان محروم کردن وراث از ارثیه حقیقتی ندارد.
اما بدانید شخص در زمان حیاتش میتواند با انجام بعضی راهکارها محرومیت یک یا چند نفر از وراث را از اموال خود فراهم سازد،
همینطور روشهایی برای محروم کردن همه وراث از ارث وجود دارد. ولی همه این موضوعات باید در زمان حیات فرد و تحت شرایط مشخصی باشد.
مطالعه بیشتر : وکیل حقوق خانواده
برای مثال اگر شخصی قبل از مرگ خود، مالکیت کلیه اموال خود را به یکی از فرزندانش منتقل نماید بقیه وراث از ارث محروم میشوند.
فرزند خوانده و ارث
فرزند خوانده از پدر و مادر حکمی خود ارث نخواهد برد. و همینطور پدرخوانده و مادرخوانده نیز از فرزند خوانده ارث نخواهند برد. و البته فرد در زمان حیات میتواند مالکیت داراییهای خود را به فرزند خوانده منتقل نماید، و همانطور که در بالا گفته شد هر شخصی امکان این را دارد که نسبت به یک سوم دارایی های خود وصیت نماید و حتی آنرا برای فرزندخوانده اش به ارث بگذارد.
سوال : پدر و پسر همزمان فوت نمایند کدام یک از دیگری ارث میبرد ؟
همزمان بودن فوت پدر و پسر ثابت شود، هیچکدام از آن یکی ارث نمیبرد و ترکه پدر و ترکه پسر بین وارثان تقسیم میشود.
مطالعه بیشتر : وکیل انتقال سرقفلی
وکیل ارث خوب در تهران
اگر هر یک از وراث در تقسیم ارث همکاری نکند، چه باید کرد؟
نکته قابل توجه این است که برای درخواست گواهی صدور تقسیم ارث ( انحصار وراثت ) نیازی نیست همه وراث حضور داشته باشند یکی از وراث حضور داشته باشد کافیست. اما وجود مدارک شناسایی دیگر وراث الزامی است.
اگر در این صورت هم باز دیگر وراث همکاری نکردند امکان استعلام از ثبت احوال وجود دارد. البته شما میتوانید به یک وکیل ارث (وکلای ارث گروهی حقوقی هیواد در دو منظور وکیل ارث در کرج و وکیل ارث در تهران پاسخگوی شما هستند.) وکالت دهید تا امور مربوطه را با دقت کامل پیش ببرد.
سوال: آیا جنین شامل ارث بری میشود؟
جنین به شرطی شامل ارث بری میشود که نطفه آن قبل از فوت مورث منعقد شده باشد. اما اگر نطفه جنین به روش لقاح مصنوعی منعقد شده باشد بعد از فوت پدرش، ارثی به جنین نمیرسد.
شرط دیگر برای ارث بری جنین، زنده متولد شدن اوست. تفاوتی ندارد که مدت زمان زندگی آن چه مدت باشد، همین که در زمان تولد زنده باشد در زمره وراث جای میگیرد.
سوال: آیا به فرد دیوانه هم ارث میرسد؟
به فردی که دارای جنون است، مانند افراد دیگر ارث میبرد. میزان جنون فرد هیچ اهمیتی ندارد. در هر صورت احکام ارث درباره او با مابقی وراث یکسان است.
فرد مجنون نمیتواند برای امور مالی خود تصمیم گیری نماید و باید یک قیم داشته باشد.
گروه وکلای پایه یک و متخصص هیواد با معرفی وکیل ارث در تهران و وکیل ارث در کرج بهترین و مطمئنترین مسیر را جهت مطالبه و تقسیم سهم ارث به شما نشان میدهند.
منظور از ماترک متوفی چیست؟
ماترک، به اموالی میگویند که از متوفی باقی میماند.
مثل مال منقول، وجه نقد حتی سپرده در بانک، خودرو، و مال غیر منقول مانند زمین، خانه و غیر ذلک و حقوق هم مثل حق قصاص، شفعه، حق خیار و غیر ذلک طلب متوفی از فرد دیگر هم زیر مجموعه دارایی و اموال او بحساب میآید. ارث برندگان به عنوان قائم مقام قانونی او قادر خواهند بود مطالبه و اقامه دعوی کنند.
هر شخص میتواند تا یک سوم اموال را به سود اشخاص از ورثه و غیر آن وصیت نماید.
در فقه و حق و حقوق مالکیت وراث نسبت به ترکه وقتی کامل و تعیین میشود که همینطور دیون و وصایای متوفی از کل ترکه خارج شده باشد.
بعد از کم کردن وصیت صحیح قانونی و پرداخت بدهی متوفی هر چیزی از اموال متوفی مانده باشد بین تمام وراث تقسیم خواهد شد.
موانع ارث
موانع ارث در قانون مدنی:
- 1. قتل مورث.
- 2. کفر.
- 3. لعان.
- 4. ولادت از زنا.
- 5. جنین.
- 6. برده بودن.
- 7. غایب مفقود الاثر.
قتل مورث:
مطابق ماده 880 قانون مدنی قتل از موانع ارث بحساب میآید. پس شخصی که مورث خود را به طور عمد بکشد از ارث ممنوع خواهد شد.
کفر :
مطابق ماده 881 قانون مدنی فرد کافر ارث نمیبرد.
اگر در بین ورثه فرد فوت شده شخصی دارای دین اسلام باشد. وراثی که کافر میباشند ارث نخواهند برد، اگر چه از لحاظ مواردی که در بالا ذکر کردیم مقدم بر وارث مسلمان است.
لعان:
لعان به این معناست که مردی ادعا کند که همسرش زنا کرده است و وجود هر فرزندی را ادعا بگوید که فرزند او نیست، اما فقط ادعا باشد و نتواند این را ثابت کند.
عوامل موانع ارثیه
تبرئه لعان:
مرد باید چهار بار خدا را بر درستی حرف خود شاهد بگیرد. زن هم همینطور باید خدا را بر دروغ بودن ادعای شوهر شاهد گیرد. سپس زن و مرد از نسبت زنا و قذف تبرئه خواهند شد، اما نکته این است که دیگر از یکدیگر ارث نمیبرند. همچنین فرزند آنها که به واسطه مرد نامشروع خوانده شده و از پدر و خانواده پدری ارث نخواهد برد. پدر و خانواده پدری هم از فرزند ارث نمیبرند.
اما نسبت فرزند با فرد مادر و خویشان او پابرجا میماند. و از آنها ارث خواهد برد و آنها نیز از این فرزند ارث میبرند.
حال سوال از وکیل ارث در تهران اینست که اگر مرد ادعای خود را پس بگیرد ،اوضاع چطور میشود؟
موقعی که مرد ادعای خود را پس بگیرد. و فرزند را از آن خود بداند، فرزند قادر از پدر و نه از خویشاوندان او ارث ببرد. همینطور که پدر و نه خویشان او نمیتوانند از فرزند ارث ببرند.
زنازادگی:
زنازادگی هم دیگر عاملی است که میتواند موجب محرومیت افراد از ارث شود. شرح به این صورت است که فرزند متولد شده از مرد یا زن زانی شرایط این را ندارد که از آنها ارث ببرد. و همینطور پدر و مادر نیز نمیتوانند وارث فرزند نامشروع قرار گیرند.
برده بودن :
یکی دیگر از موانع ارث که توسط وکیل ارث در تهران برای شما بازگو میشود ، برده بودن است. که هم اکنون با توجه به لغو برده داری ، احکام راجع به آن نیز منتفی است.
در ادامه این مبحث میخواهیم در مورد طبقات ارث به شما اطلاعات دهیم. ابن اطلاعات را توسط بهترین وکیل ارث در تهران توسط گروه وکلای هیواد خلاصه و ساده آوردیم.
برای رسیدگی به امور ارثی به یک مجموعه مهارت کاملاً متفاوت برای اداره موفقیت آمیز به مسائل ارثی مورد نیاز است.
بنابراین اگر درگیر یک ملک مورد مناقشه هستید، مطمئن شوید که وکیلی که انتخاب میکنید تجربه کافی در رسیدگی به این نوع پروندهها دارد.
ما در مجموعه حقوقی هیواد این تضمین را به شما میکنیم که در خصوص امور حقوقی ارث کمترین دغدغه را داشته باشید. زیرا بهترین وکلای ارث تهران و کرج را با حساسیت خاصی برای مجموعه خود گزینش کرده ایم.
شماره تماس با گروه حقوقی هیواد:
۰۹۱۲۱۳۲۱۰۲۳ || ۰۹۱۲۲۴۴۲۴۸۸ || ۰۹۱۲۵۶۷۱۶۸۳
